Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Урологични

Урокомфорт - традицията в различния продукт

health.bg 20-08-2012
Урологични : Урокомфорт - традицията в различния продукт  - здраве, цистит, червена боровинка, пикочен мехур, урокомфорт
Какво представлява циститът: възпаление на пикочния мехур, причинено най-често от бактерията Escherichia coli.

Най-често страдат жените, като обикновено заболяването започва внезапно с остри болки и парене при уриниране, мътна и/или кървава урина, втрисане, общо неразположение. В горещите месеци предразполагащи фактори са приемът на студени напитки, дехидратацията, къпането в замърсени водоизточници, дългият престой с мокри бански.

Защо е важно да се реагира адекватно:
Циститът може да стане хроничен. В този случай инфекцията остава скрита, проявявайки се при най-малкото понижаване на имунитета или стресово състояние. Това значително влошава качеството на живота. При изявени симптоми често се налага прием на антибиотици.
 
Червената боровинка – природен лечебен феномен:
Растението е отдавна известно с противовъзпалителния си ефект при  пикочни инфекции. Още през ХV в. индианците в Америка събирали тези плодове и ги използвали за лечение на възпаления. По-късно и европейските заселници се убедили в качествата на този плод и започнали да го отглеждат като търговска култура.

Съвременните технологии:
Вече не е необходимо, а не е и възможно да се изяждат червени боровинки с килограми, за да се повлияе благотворно на здравето. Днес съществуват  продукти, в чиито състав е включен прецизно извлечен екстракт от този плод. Изследвания на Американската медицинска асоциация са установили, че  червената боровинката е отлично средство при инфекции на пикочните пътища, тъй като в нея се съдържат т.нар. проантоцианидини - вещества, които пречат на бактериите да се прикрепват към стената на пикочния мехур. Освен това тя притежава и диуретичен ефект, което улеснява отделянето на бактериите с урината. Червената боровинка има антиоксидантни свойства, благодарение на веществата пикногенол и кверцетин. Тя може да подпомогне  лечението на бъбречнокаменната болест и подаграта, понеже стимулира излъчването на пикочната киселина от организма и разтварянето на бъбречни камъни.

Помощ при цистит:
Най-ефикасният билков продукт при това заболяване е червената боровинка. Тя е единственият плод, защитен от Френската агенция за безопасност на храните като средство срещу Escherichia coli. Специфично вещество в малкия плод - хипурова киселина подкиселява урината и потиска бактериалния растеж. Ежедневният прием на екстракт от червена боровинка, заедно с прием на достатъчно течности, е един лесен и напълно безопасен метод да си спестим неприятните симптоми на уринарните инфекции. А като естествени източник на витамин С боровинките ни правят по-устойчиви и на простудни заболявания.

Предимствата на Урокомфорт:
В състава на препарата са включени само растителни вещества: 600 мг екстракт от червена американска боровинка, 100 мг Д-маноза и 100 мг екстракт от коприва. Няма животински продукти, оцветители и консерванти. Може да се приема самостоятелно с профилактична цел и в съчетание с антибиотици. Освен липсата на странични ефекти, предимство е и липсата на риск от развитието на резистентност към продукта. Д-Манозата блокира прилепването на бактериите към лигавиците и има диуретичен ефект. Екстрактът от коприва помага за “отмиването” на бактериите. Една опаковка УРОКОМФОРТ съдържа 60 желатинови капсули, достатъчни за едномесечен прием. Дозировката е 2 пъти по 1 капсула дневно, за период от 10 дни до 3 месеца.  


 бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg