Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Сърдечно-съдови

Безплатни измервания на кръвното налягане

health.bg 2013-05-17
Сърдечно-съдови : Безплатни измервания на кръвното налягане  - хипертония, кръвно, кръвно малягане, предсърдното мъждене, credoweb.bg
Инициативата е по повод Световния ден на хипертонията - 17 май.

Пунктове за безплатно измерване на артериалното кръвно налягане ще бъдат разкрити в София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Бургас, Хасково, Пазарджик и Стара Загора.

Инициативата е по повод днешния Световен ден на хипертонията, като целта е да се повиши информираността на обществото за рисковите фактори и превенцията на заболяването. Затова тази година кампанията преминава под мотото „Нормално кръвно налягане - нормален сърдечен ритъм”, акцентирайки се върху предсърдното мъждене като най-често и най-рисково ритъмно нарушение в резултат на артериална хипертония.

Статистиката показва, че долната възрастова граница на хипертонията пада все по-ниско и вече има регистрирани случаи на деца с това заболяване, което налага обществото все по-ясно да осъзнае ролята на рисковите фактори.

В София мобилните пунктове ще бъдат разположени на четири места – в градинката на Народния театър „Иван Вазов”, пред бившата Софийска градска баня, в парка „Заимов” и в Западен парк.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg