Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Сърдечно-съдови

Нов модерен ангиограф в болница „Света Анна” в София

health.bg 2013-06-19
Сърдечно-съдови : Нов модерен ангиограф в болница „Света Анна” в София - Света Анна, ангиограф, безкръвни операции, сърце, съдове,
Той ще се използва за диагностика и лечение на сърдечносъдови заболявания.

С нов апарат за извършване на безкръвни сърдечносъдови оперативни интервенции и диагностика се сдоби Университетската болница „Света Анна” в София.

Ангиографът, който ще се използва за нуждите на Клиниката по кардиология, е последно поколение медицинска апаратура и към момента е единственият от този клас в България. Годишно през този сектор преминават над 2700 пациенти, като една трета от тях са хоспитализирани по спешност.

Новата апаратура е на стойност 1 254 200 лв., от които 500 000 лв. са целева субсидия от Министерството на здравеопазването.

На церемонията по откриването на ангиографа присъства и българският патриарх Неофит, който освети модерния апарат и новата икона на света Анна, разположена в централното фоайе на лечебното заведение. След това той влезе в родилното отделение, където се помоли за здравето на най-малките.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg