Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Сърдечно-съдови

Безплатни кардиологични прегледи в София

health.bg 2013-07-25
Сърдечно-съдови : Безплатни кардиологични прегледи в София - сърце, Света Екатерина, кардиологични проблеми, профилактика
В болница „Света Екатерина” утре е ден на отворените врати

Безплатни прегледи за пациенти, които страдат от cърдечносъдови заболявания, ще се проведат утре, 26 юли, в София.

Специалисти от болница „Света Екатерина” ще приемат от 9:00 до 14:00 часа, съобщиха от лечебното заведение.

Сърдечносъдовите заболявания (ССЗ) са водеща причина за смърт в световен мащаб. Проблемът е особено актуален за нашата страна. По данни на здравното министерство в България на всеки трима души двама умират от сърдечносъдови болести (миокарден инфаркт, мозъчен инсулт, сърдечна недостатъчност).

От съществено значение е доброто познаване, ограничаване или избягване на рисковите фактори (прекомерна употреба на солени и мазни храни, недостатъчно движение, тютюнопушене, прекаляване с алкохол и др.), което може да отложи, да предотврати възникването на ССЗ, както и значително да подобри контрола им.

Повлияването на рисковите фактори е от значение както за профилактиката на сърдечносъдовите заболявания, така и при вече проявено заболяване - да се подобри качеството на живот на засегнатите, да се запази работоспособността им, да се подобри прогнозата.


 

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg