Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравни фондове

13 здравноосигурителни дружества станаха застрахователи

health.bg 2013-08-08
Здравни фондове : 13 здравноосигурителни дружества станаха застрахователи  - здравни фондове, застрахователи, токуда, Комисия за финансов надзор
Само едно дружество е поискало да се прекрати дейността му

13 от общо 19 здравноосигурителни дружества ще продължат дейността си като застрахователи. Това показват данните на Комисията за финансов надзор (КФН) в края на срока за прелицензиране на компаниите, съобщава в. „Стандарт”.

10 от здравните дружества са получили лиценз за застрахователи. Това са „България Здраве”, „Фи Хелт”, „Надежда”, „Даллбогг: живот и здраве”, „Медико-21”, „Доверие”, „Токуда”, „Съгласие”, „Общинска здравноосигурителна каса” и „Евроинс-здравно осигуряване”. Дружествата „Юнайтед здравно осигуряване” и „Съгласие здраве” са се влели съответно в „Евроинс-здравно осигуряване” и в „Съгласие”. Фондът на „Дженерали закрила” пък се влива в „Дженерали застраховане”. Само едно дружество е поискало да се прекрати дейността му – „ДОМ-Здраве” на Илко Семерджиев.

Три дружества не са подали документи в КФН и трябва да го направят до месец – „Булстрад здраве”, ДЗИ и „Планета”. Документите на „Здравноосигурителен институт” и „Европейска здравноосигурителна каса” ще се разгледат тепърва.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg