Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Сърдечно-съдови

Плевенчани на велопоход по повод Световния ден на сърцето

CredoWeb 2013-09-26
Сърдечно-съдови : Плевенчани на велопоход по повод Световния ден на сърцето - Световния ден на сърцето, МБАЛ Св. Панталеймон, Кайлъка, велопоход, кардиологични прегледи
Спортният празник е инициатива на МБАЛ „Св. Панталеймон”, която ще извършва и безплатни кардиологични прегледи

Световният ден на сърцето – 29 септември ще бъде отбелязан в Плевен с безплатни кардиологични прегледи и велопоход в парк "Кайлъка". Организатори са лекарите от МБАЛ „Св. Панталеймон”. Безплатните консултации ще се извършват в лечебното заведение от 14 ч. до 17 ч. на 27 септември от специалиста д-р Николай Илиев. За тях е необходимо предварително записване на тел. 064/ 69 20 20. 

Велопоходът ще бъде в неделя – 29 септември от 10 ч. в парк "Кайлъка". Желанието на организаторите е да се стимулира физическата активност на плевенчани с каране на велосипед като един от най-достъпните начини за това.  

Световната кардиологична асоциация е определила 29 септември за Световен ден на сърцето с цел да се насочи вниманието на повече хора към опасността от сърдечните заболявания и високата смъртност от тях, както и към начините за превенция от тези болести, поясниха организаторите. В България Денят се организира от Дружеството на кардиолозите.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg