Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Артроза

Погрижете се навреме за костите и ставите (само за жени)

health.bg 22-02-2012
Артроза : Погрижете се навреме за костите и ставите (само за жени) - здраве, остеоартроза, кости, стави, артрит, остеопороза


При жени с остеопороза се препоръчва диета богата на калций (млечни продукти, вкл. обезмаслено и полуобезмаслено прясно мляко, нискомаслено кисело мляко и сирене, тофу, зелени салати от спанак, сушени смокини и кайсии), по-често излагане на слънце и отказ от цигари, алкохол и кафе.

Каква е най-добрата грижа за ставите и костите на жената?
Най-доброто средство са хондропротекторите, от които водеща роля има  АртроСтоп. Най-новият АртроСтоп Лейди е създаден специално за жени над 40 г. възраст, когато е желателно да започне активната грижа за костите и ставите. АртроСтоп Лейди  съдържа оптималната дневна доза глюкозамин сулфат 1 500 mg, която е научно доказаната ефективна доза при проблеми в ставите. В състава на АртроСтоп Лейди  е включен уникален OsteoComplex, състоящ се от три  активни съставки, незаменими за поддържане на здрави  кости : калций, витамин  D и K. Той спомага за предотвратяване на костната загуба, възстановява костните минерали и микроструктура и повишава костната плътност. Дневната нужда от АртроСтоп Лейди е 3 таблетки дневно в продължение на 2-3 месеца, двукратно годишно.   

Защо препоръчвате на жените именно АртроСтоп Лейди?
Познавам продуктите от серията АртроСтоп от години. Тяхната ефективност се доказа във времето при моите пациенти. АртроСтоп Лейди е единственият продукт на българския пазар, който съчетава в едно грижа за костите и ставите. Това улеснява и спестява средства на жените. АртроСтоп Лейди облекчава болката в ставите, подхранва ставния хрущял и подобрява подвижността. Продуктът е съвместим при жени на хормонално заместителна терапия, както и за диабетици.

www.arthrostop.bg




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg