Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Антиейджинг - Здрав дух

3 начина за спешно подобряване на настроението

health.bg 02-08-2012
Здрав дух : 3 начина за спешно подобряване на настроението - здраве, щастие, радост, настроение, депресия, целувка
Сигурни сме, че не са ви чужди ефектите на шоколада върху настроението.

Преди да разопаковате станиола на поредното блокче обаче имайте предвид, че има и други стратегии за спешна доза „радост”, които могат да ви изненадат.

Облечете любима дреха
Захвърлете онези износени джинси и си облечете някоя рокля или друга любима дреха. Британски психолози твърдят, че една малка промяна в гардероба може да допринесе много за повишаването на настроението. Начинът, по който се обличаме, влияе и на отношението ни към живота – ако носим позитивни, привлекателни и „умни” дрехи, има вероятност и да се държим по този начин.

Гледайте тъжен филм
Ново изследване показва, че хората, които гледат трагични филми, се чувстват доволни от живота си и са щастливи. Може и да ви звучи странно, но сълзливите кадри ще ви накарат да оцените добрите неща в собственото си битие. Комедиите също действа – те ще ви разсеят и развеселят.

Целунете някого
Целувката води до освобождаване на невротрансмитера окситоцин, който има успокояващ ефект, намалява стреса и действа като естествен антидепресант.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg