Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Антиейджинг - Здрав дух

Скуката - начин на мислене

health.bg 10-01-2013
Здрав дух : Скуката - начин на мислене - здраве, скука, отегчение, мързел,
Забелязвате ли как понякога гледате в нищото или изучавате отблизо ръцете си, когато няма какво да правите?

Скуката се прокрадва незабелязано по средата на натоварен ден или още по-лошо – по времето на някой спокоен уикенд.

Липсата на перспектива и спонтанност са само някои от причините, поради които се чувстваме отегчени. И при най-малката провокация, сме готови да отговорим с: "Толкова ми е скучно" или "Това е толкова скучно".

Експертите казват, че "скуката" е състояние на ума и като й се отдаваме само й даваме власт, която в действителност не притежава.
 
Това, което може да направите, е да сте по-активни. Променете гледната си точка. Светът не е ужасно място, струва си да се живее в него. Вместо да си мислите колко ви е скучно, помислете какво можа да направите, за да промените това.

Спрете да мрънкате и да се оплаквате, а подредете живота си. Създайте си рутина, направете план, определете своите цели и задължително си намерете хоби. Овладейте ново умение или подобрете вече научено – запишете се на курс по нещо, ходете на фитнес, медитирайте. Правете нещо.

Социалните контакти са важни за всеки човек. Ако все ви е скучно, намерете подходяща компания, с която да правите различни забавни и интересни неща. Общувайте с хора, с които ви е приятно да прекарвате свободното си време.

Животът е приключение! Влезте в играта.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg