Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Антиейджинг - Антиейджинг

Шафранът

health.bg 25-02-2013
Антиейджинг : Шафранът - здраве, шафран, дроб,
За най-скъпата и изискана подправка се смята шафранът.

Килограм от тази ароматна яркооранжева добавка струва около 1000 долара. Има и по-евтини разновидности, но прекалено ниските цени определено ни водят към ментетата. Кралската подправка се прави от тичинките на културен вид минзухар. За получаване на един килограм са необходими 225 000 тичинки. Древните лекари са смятали, че шафранът въздейства върху всички органи в човешкия организъм и ефективно обновява кръвта.

До днес в някои азиатски страни шафранът се използва при лечение на болести на черния дроб, на стомаха, при гинекологични проблеми. Приема се и като стимулиращо и антиспазматично средство. Известно е, че подправката влияе благотворно на женската репродуктивна система, нормализира обмяната на веществата и подобрява работата на стомашно-чревния тракт.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg