Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Тютюнопушене

Д-р Таня Андреева първо подкрепи, а после се обяви против връщане на пушенето

health.bg 2013-05-30
Тютюнопушене : Д-р Таня Андреева първо подкрепи, а после се обяви против връщане на пушенето - пушене, забрана, закон, тютюнопушене, д-р Таня Андреева, credoweb.bg
Днес тя бе категорична, че от МЗ няма да излезе предложение да отпадне частично забраната за тютюнопушене.

След като в медиите се появиха публикации, че новият здравен министър подкрепя либерализирането на режима за пушене на закрити обществени места, д-р Таня Андреева излезе с контраизявление. Пред журналисти тя изрази категоричното си мнение, че от Министерството на здравеопазването няма да излезе предложение да отпадне частично забраната за тютюнопушене.

„Думите ми вчера бяха малко изведени от контекста, затова искам да поясня, че отмяната е въпрос изцяло на законодателна инициатива, уточни тя. Не стана съвсем ясно дали медиите имат вина за превратното тълкуване на изказването й или тя е променила позицията си под натиска на общественото мнение. Личната позиция на Андреева като лекар и непушач е срещу либерализирането на режима. „В крайна сметка Народното събрание има последната дума, но аз ще отстоявам позицията си”, подчерта министърът.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg