Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Тютюнопушене

Протест в подкрепа на пълната забрана за пушене на обществени места

health.bg 2013-05-30
Тютюнопушене : Протест в подкрепа на пълната забрана за пушене на обществени места - пушене, тютюн,  Коалиция за живот без тютюнев дим, credoweb.bg
Инициативата се организира от Коалиция за живот без тютюнев дим

Митинг-протест срещу либерализирането на забраната за пушене в обществени заведения ще се проведе утре в София. Недоволните от внесената поправка в Закона за здравето ще се съберат от 9:00 до 10:00 часа в градинката пред Художествената академия, до задния вход на парламента.

Инициативата се организира от Коалиция за живот без тютюнев дим и ще премине под надслов „Отказваме да се въртим в кръг!”.

„Ние остро осъждаме изказването на г-жа Таня Андреева за либерализирането на режима за пушене на обществени места. Считаме, че е недопустимо министър на здравеопазването да не се грижи за здравето на гражданите, а да защитава бизнес интересите”, изтъкват от организацията.

Протестът на гражданите съвпада със Световния ден срещу пушенето.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg