Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Тютюнопушене

От печата: БСП умува за по-лек режим за пушенето

health.bg 2013-06-10
Тютюнопушене : От печата: БСП умува за по-лек режим за пушенето - пушене, цигари, протест, БСП,
В събота отново имаше протест срещу либерализирането на забраната за пушене.

БСП е на път да даде заден на идеята си да разреши тютюнопушенето на закрито навсякъде след 22 часа, съобщава в. „Труд”.

В редиците на левицата обмисляли вариант да смекчат в момента действащата тотална забрана, но така, че да не предизвикват бунтове от страна на непушачите.

В събота пред парламента се събраха над 300 души, които протестираха заради идеята за връщане на стария режим.

„Социалистите вече са готови със законови промени, според които дневните заведения ще имат зали за пушачи и за непушачи, а в нощните - ще се пуши навсякъде след 22 часа. В парламентарната група на червените обаче има разнобой: част от депутатите смятат, че не трябва да се стига до крайности и през всеки часови пояс трябва да има зали без тютюнев дим. Очаква се промените да влязат за разглеждане в парламента след създаването на комисиите”, отбелязва всекидневникът.

Премиерът Пламен Орешарски също се обяви за режим без крайности. „Противник съм на тютюневия дим навсякъде, но от друга страна вероятно трябва малко да смекчим този режим за пълна забрана за пушене на обществени места”, каза министър-председателят пред „Дарик”. Според него балансирано решение по въпроса би било много по-добро от крайности.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg