Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Детското хранене

Митове и истината за храните, храненето и диетите

health.bg 2013-06-27
Детското хранене  : Митове и истината за храните, храненето и диетите - проф. Божидар Попов, хранене, митове, диети, книга
Специалистът по хранене и диететика проф. Божидар Попов издаде нова книга

Вредата от диетите и митовете, свързани със здравословното хранене, разкрива в новата си книга проф. Божидар Попов – председател на Българското дружество по хранене и диететика. Книгата, която вече е пусната в разпространение, носи заглавието „Митове и истината за храните, храненето и диетите”. Тя е събрала целия 35-годишен професионален опит на автора, който на достъпен език засяга всички най-важни теми около правилното и неправилното хранене.

„Книгата дава отговор на около 300 въпроса, които са ми задавали през годините мои колеги, студенти и пациенти”, споделя проф. Попов. Според него науката за храненето стои в основата на всеки здрав организъм и хората трябва да бъдат информирани, за да могат да си изградят най-правилния начин на хранене. Голяма част от творбата си той е посветил на диетите и диетоманията, които вместо да помагат, много често влошават физическото и психическото здраве на човек. „Митове много, но истината е една и аз съм се постарал да я представя на хората компетентно и професионално”, казва авторът.




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg