Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Антиейджинг - Здрав дух

Редовният секс е ключът към младежкия вид

health.bg 2013-07-08
Здрав дух : Редовният секс е ключът към младежкия вид - секс, младост, хормон на растежа
Честите любовни упражнения подмладявали с 5-7 години

Редовния секс може да подмлади човек със седем години, твърди д-р Дейвид Уикс, който е завеждал отделението за психология за възрастни на Кралската болница в Единбург, съобщава в. "Сънди телеграф".

Хората, особено по-възрастните, трябва да си дават сметка за ползата от активния секс, казва д-р Уикс. Той подмладявал с пет до седем години, защото се освобождавали ендорфини, които действали като естествени болкоуспокояващи, намалявали безпокойството и заздравяват съня. Раздвижването подобрявало кръвообращението, а това е добре за сърцето. Освен това при секссе освобождавал хормонът на растежа и с него кожата ставала по-еластична.

Резултатите от изследването на д-р Дейвид Уикс показват, че хората на 40 до 50 години, които изглеждат по-млади, правят секс средно с 50 процента повече.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg