Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Тютюнопушене

От печата: Забраната за пушене остава

health.bg 2013-07-15
Тютюнопушене : От печата: Забраната за пушене остава - цигари, забрана за пушене, д-р Таня Андреева, МЗ
Ще затварят заведения нарушители

Министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева се обяви категорично за запазване на забраната за пушене на обществени места. „Това е дълбокото ми убеждение”, заяви пред „Дарик” д-р Андреева и допълни, че преди време не била разбрана правилно.

„Този закон беше трудно приет и когато сме постигнали нещо положително - а то е, че в момента има единодушие между пушачи и непушачи - на всеки му е приятно да влезе в заведение, в което не се пуши, не би трябвало да правим крачка назад”, аргументира се здравният министър.

Тя дори посочи, че трябва да има по-високи от сегашните глоби за заведения, които не спазват закона. Според нея тези, които два или три пъти нарушат правилата, трябва да бъдат затваряни. Оказвало се, че има такива, които предпочитали да си плащат глобата, но да пускат вътре пушачи.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg