Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - СПИН

Национална лятна антиСПИН кампания

health.bg 2013-07-31
СПИН : Национална лятна антиСПИН кампания  - СПИН, ХИВ, вирус, инфекция
У нас са регистрирани 1743 серопозитивни

За десета поредна година Министерството на здравеопазването организира Национална лятна антиСПИН кампания.

Официално нейното начало ще бъде поставено утре, 1 август, в Бургас. Инициативата ще продължи през целия август и септември, като специалисти ще предлагат безплатно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН в 19 области на страната.

Мобилните кабинети ще бъдат разположени по черноморските курорти, градски плажове, край басейни, молове, туристически забележителности и заведения на открито.

Досега над 23 400 души са се изследвали в подобни летни кампании. Целта на инициативата е да се фокусира общественото внимание към отговорното сексуално поведение, употребата на презервативи и значимостта на това всеки да узнае навреме своя ХИВ статус като грижа за собственото здраве и това на партньора.

Информация за графика на мобилните медицински кабинети в цялата страна може да бъде получена на уеб страницата на програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН”- www.aidsprogram.bg.

По данни на здравното министерство в България официално са регистрирани общо 1743 души с ХИВ инфекция, като от началото на годината до 22 юли са открити нови 113 серопозитивни.Прикачени файлове:

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg