Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Антиейджинг - Антиейджинг

Красотата е начин на живот

health.bg 10-01-2009
Антиейджинг : Красотата е начин на живот - антиейджинг, стареене, д-р Петя Паскова, спорт,
Днес не е толкова просто да изглеждаш добре. Красотата не е само външна, тя е и вътрешна. Красотата е начин на живот. Антиейджингът става все по-актуален. Хората се стремят максимално да забавят процесите на стареене и да запазят младостта си възможно най-дълго. Женската красота е свързана и с финансови средства. Посещенията при козметик за почистване на кожата или други разкрасителни процедури са препоръчителни, но само при професионалисти. Консултациите с лекар-дерматолог са наложителни при проблемна кожа.

Днес не е толкова просто да изглеждаш добре. Красотата не е само външна, тя е и вътрешна. Красотата е начин на живот.

Антиейджингът става все по-актуален. Хората се стремят максимално да забавят процесите на стареене и да запазят младостта си възможно най-дълго.

Според д-р Катя Паскова, специалист дерматолог, тайна за вечна младост няма. Има обаче начин на живот, който може да забави донякъде остаряването.

Хората, които водят забързан живот не могат да се съобразяват с всички фактори, които пречат на красотата.

За да се ограничи стареенето, трябва да се живее извън населените райони, далече от стреса и замърсяванията. Консумацията на чисти и необработвани храни е задължителна, но трудно постижима. Спортът е необходим – поне 30 минути дневно.

Женската красота е свързана и с финансови средства. Посещенията при козметик за почистване на кожата или други разкрасителни процедури са препоръчителни, но само при професионалисти. Консултациите с лекар-дерматолог са наложителни при проблемна кожа.

Българката е много красива, но трябва да намали цигарите. Те са един от факторите, които най-много влияят върху стареенето на кожата, както е и с увеличеното количество алкохол. Повече от една чаша води до изхвърляне на по-голямо количество вода. Българката трябва да се научи да посещава добри специалисти.

В сравнение с европейските жени българката полага повече усилия.

Д-р Паскова съветва жените, ако имат възможност, да си направят някоя от средно агресивните процедури - леки пилинги, мезотерапия (много бързо тонизира и хидратира кожата).

В домашни условия може да се нанасят маски, съобразени с типа кожа.
При недоспиване помагат студените компреси на очите.

Храната се отразява най-много върху нашия организъм.
Затова - повече вода, зелени и сурови зеленчуци. Обработката води до денатурация на важните витамини и микроелементи. Наднорменото тегло се дължи на генетично обработените храни. Много плодове, много зеленчуци, вода и повече усмивки.

Красотата е излъчване. Тя е усещане за здраве и добро настроение.

 

 бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg