Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Жените вече имат оръжие срещу "хигиената" в обществените WC

health.bg 2010-04-20
Любопитно : Жените вече имат оръжие срещу "хигиената" в обществените WC - здраве, чистота, инфекции,тоалетни

Нов холандски продукт решава проблема с недотам високата хигиена в обществените тоалетни. Той е предназначен за жени, като им позволява да избегнат съмнително чистите тоалетни дъски и да... уринират прави.

Продуктът е  100% биоразградим и улеснява  жените  също при даване на урина за лабораторни изследвания, както и при бременност. Представлява нещо като специална фуния, непромокаема по време на употреба, след което се изхвърля в тоалетната.

Всеизвестно е, че по тоалетните чинии се разпространяват множество зарази и болести, затова 92% от жените изобщо не сядат при използването на обществени тоалетни.  Дори 58% от жените предпочитат да изчакат, вместо да използват обществените тоалетни, показват холандски проучвания.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg