Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

5 типа жени, които мъжете не могат да понасят

health.bg 16-03-2011
Любопитно : 5 типа жени, които мъжете не могат да понасят  -
Всички знаем какво жените не харесват в мъжете, но имаме ли дори най-малка представа кой тип жена отблъсква силния пол?

В тази статия сме събрали пет характерни разновидности на женския характер, които карат мъжете да тръгват в противоположна посока, когато се запознаят с тях.
 
Мрънкалото: Жените, които непрекъснато се оплакват, говорят негативно и омаловажават хората около тях, убиват романтичните чувства на мига. Всички имаме за какво да се оплакваме, но едно е да се мрънка от време на време, а съвсем друго е оплакванията да продължават през цялото денонощие. Мъжете просто не могат да разберат това поведение. Дами, трябва да се промените, ако не искате да подплашите и поредния потенциален партньор.

Пазителката на кантара: „О, не мога да пия бира, съдържа 150 калории" или „Трябва да ходя на фитнес всеки ден" - ако това са сред любимите ви изречения, то имате проблем, който застрашава сериозно личния ви живот. Има толкова диети и упражнения, по които да се увлечете толкова, че да раздразните мъжа до вас. Чудесно е, че искате да поддържате фигурата си, но това не е задължително да става достояние на всички.

Родниномразката: Малко са хората, които са благословени с добри роднини. Ако не сте от късметлиите, то не бихте искали да обиждате нечии родители? Ако нямате какво добро да кажете, по-добре си замълчете.
 
Работната пчеличка: Ако бърборите непрекъснато за задачите, които трябва да свършите, за крайните срокове, дори за чистача в офиса, то очевидно няма за какво друго да говорите с партньора си. Мъжът срещу вас може би иска да чуе нещо за интересите ви или какво ви интересува за него, но вие предпочитате да се криете зад работата си. Ако искате мъж, то първо започнете да живеете!

Бюро „Жалби”: Има жени, които постоянно се чувстват задължени да бъдат „консултативен орган". Те смятат, че тяхно задължение е да изслушват проблемите на всички около тях и да предлагат подходящи решения. Те са толкова обвързани с историите на чуждите хора, че неволно звучат като наставници. Никой мъж не иска да излиза на среща с майка си, нали знаете.


бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg