Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Дистанцирани или задушаващи сте в любовта?

health.bg 07-06-2011
Любопитно : Дистанцирани или задушаващи сте в любовта?  - здраве, любов, връзка, емоции,
Някои хора веднага се лепват за партньора си, а други са неспособни да поддържат дълга връзка. Ново изследване откри, че отношението на хората към връзката им е предопределено от типа на привързаност, към който принадлежат.

За да намерите идеалната половинка и да подобрите взаимоотношенията си, трябва да знаете към кой тип принадлежите: дали сте  от типа „дистанциран” „тревожен” или „сигурен/”.

Всеки човек попада в една от тези категории, независимо дали има съвсем нова връзка, или 40-годишен брак. Определянето на типа, към който принадлежите, ще ви помогне да погледнете по нов начин на собственото си поведение и на действията на близките си.

В следващите редове ще откриете към кой тип може да се пичислите:

ТРЕВОЖНИ

Способни сте на голяма близост, но често се тревожите, че партньорът ви не желае да бъдете толкова интимни, колкото ви се иска на вас. Влагате много емоционална енергия във връзката, чувствителни сте към всяка малка промяна в настроението на любимия и я приемате прекалено лично. Безпокоите се, ако любимият не ви се обажда редовно и когато почувствате, че той се отдалечава, изразявате тревогата си по следния начин:

* Звъните по телефона или изпращате електронни съобщения, обикаляте около службата му с надеждата да го срещнете;

* Когато отговори на съобщенията ви или се върне вкъщи, го наказвате като го пренебрегвате, възприемате отегчен вид, докато ви говори или излизате от стаята;



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg