Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Полови

Кондиломите са лечими при ранна диагноза

Галина Спасова 02-09-2011
Полови : Кондиломите са лечими при ранна диагноза  - здраве, брадавица, рак, папилома, вирус


Този опит доказва много добрия ефект от препарата, с висок процент на излекувани пациенти. Той е подходящ за по-плоския тип и за по-начални кондиломи. Важно предимство е, че лечението се провежда от самия пациент, и това е добре особено за хора, които са много ангажирани, пътуват и т.н. Психологическият момент тук е също важен, като добавим и факта, че възпалителните промени са по-слаби и пациентът може да изпълнява и своите биологични функции.

Каква е вероятността брадавиците да се появят отново?
Назначаваме винаги по-дълго лечение и с цел презастраховане от рецидиви. Защото често след унищожаване на кондилома вирусът продължава да съществува в кожата и има риск от повторно образуване на брадавица. Така че е по-добре лечението да продължи. Обичайно третирането с крема продължава средно около 2 месеца – тогава резултатите са най-добри.

Ако бременната има кондиломи, това застрашава ли бебето?
Да, разбира се. Опасността е от появата на херпетична екзема. Така че независимо дали полови брадавици или генитален херпес има майката – с гинеколозите сме на едно мнение - раждането става с цезарово сечение. През бременността лечението на тези болести е рисковано, затова вниманието към профилактиката трябва да се заостри. Ако гениталният статус на жената не е добър, тя не трябва да забременява.







бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg