Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Не се омъжвайте за човек, който може да си мърда кутрето на крака

health.bg 29-11-2011
Любопитно : Не се омъжвайте за човек, който може да си мърда кутрето на крака  - характер, авантюрист, стъпало


TРЕТИ ПРЪСТ
Китайците свързват третия пръст с енергията и волята. Ако той е сравнително дълъг, вие сте невероятно енергичен и имате голям капацитет, особено за работа. Колкото по-дълъг е този пръст, толкова по-силно е желанието за успех в кариерата. Такива хора са перфекционисти и могат да постигнат много с решителността и енергията си. Недостатъкът им е, че са склонни да оставят работата да ги завладее изцяло и да пренебрегнат развлеченията, любовта и семейството.

Ако третият пръст е къс, вие се отдавате на удоволствията в живота. Обичате да почивате и не се напрягате за нищо. Може да ви обвинят в мързел, на което ще възразите, че животът е кратък и трябва да му се наслаждаваме.

ЧЕТВЪРТИ ПРЪСТ
Дългият, прав четвърти пръст означава, че за вас семейството е на първо място. При нещастни взаимоотношения с любимите хора този пръст се изкривява. Вие сте прекрасен слушател и разказвач, но се разстройвате дълбоко от неудачите в семейството. Трудно се разграничавате от проблемите на другите.

Китайците определят такива хора като нежни и лесно раними души. Сътресенията в семейството могат да ги разболеят. Ако пръстите ви са изкривени, трябва да се отпуснете и да не поемате върху себе си всички проблеми на другите.

Късият четвърти пръст означава, че семейството и взаимоотношенията са по-маловажни за вас и мисълта ви е насочена към други неща.

КУТРЕ /МАЛКО ПРЪСТЧЕ/
Хората с малки кутрета на краката се държат детински – бягат от отговорност, отекчават се лесно и постоянно търсят нови забавления. Те са забавни, общителни и духовити, но тези им качества може в един момент да им създадат проблеми. Все пак в един момент хората трябва да пораснат.

А хората, които могат да мърдат кутрето си отделно от четвъртия пръст, са импулсивни, авантюристични, чаровни флиртаджии. Тези, които нямат това умение, ценят рутината, предсказуемостта и лоялността. Свържете се с мъж, който може да мърда кутрето си само, ако искате да прекарате една страстна и дива нощ, но за брак изберете човек, който не умее това.

----------------------------------
Следва продължение...



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg