Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Любопитно: В тайнствения свят на технологиите

Мира Валентинова 29-12-2011
Любопитно : Любопитно: В тайнствения свят на технологиите  - здраве, технологии, изобретения, техника

Нуждите на най-малките също не са пренебрегнати от създателите на високи технологии. От Италия например предлагат много удобен уред за затопляне на бебешката храна в автомобил. Така, докато пътувате, не е нужно да спирате, за да притоплите млякото на бебето – просто трябва да сложите шишенцето в специалното калъфче и да включите кабелчето към него в захранващото гнездо за запалката.

Съвременният човек все повече се ориентира към поддържане на добра физическа форма. За целта могат да помогнат разнообразни минимашинки от ново поколение като уред против бръчки, системи за тонизиране на кожата, масажор за очи, който е много подходящ за хората, работещи с компютър, тъй като освен да ни предпази от мимическите бръчки, стимулира кръвообращението и ни освобождава от напрежението.

Безкрайната палитра от полезни миниустройства продължава с достъпната за обикновения потребител шпионска техника. Такава, каквато сме гледали само по филмите, вече може да си закупите напълно легално и на добри цени от десетки електронни магазини. Миникамера, скрита в ключодържател, имитира много успешно дистанционно за автоаларма например. С нея могат да се правят снимки и видео. Искате да запишете, без да бъдете забелязани, даден разговор – няма проблем, предлагат се минизвукозаписвачки във формата на всякакви предмети – химикалка, флашка, плюшено мече и т.н.

Науката не спира да ни изненадва приятно със своите открития. Много от тях са близо до нас, достъпни и адекватни на нуждите ни, защото са създадени от хора със същите като нашите потребности. Само ще вметнем, че в Официалния бюлетин на патентното ведомство в България ежемесечно се публикуват поне 10 издадени патента за изобретения. Така че от нас зависи дали ще подкрепим, насърчим и ще се възползваме от плодовете на изследователската дейност, защото може би една велика човешка идея чака едно рамо именно от нас!



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg