Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Хранене и диети

Щастливата диета

health.bg 2012-01-05
Хранене и  диети  : Щастливата диета - здраве, диета, калории
Американският психиатър Дрю Рамзи и писателят Тайлър Греъм твърдят, че консумирането на правилните храни е основата на доброто ментално здраве.

Хранителният режим, богат на „добри” мазнини (като зехтин), пълнозърнести храни, зеленчуци и крехко месо, е не само полезен за талията, но и може да направи чудеса с настроението.

Приемът на мазнини, захари и обработени храни води не само до затлъстяване, но и отключва депресия, лошо настроение и тревожност.

Специалистите смятат, че храната оказва голямо влияние на настроенията и умственото здраве.

Хранителните режими, които ограничават мазнините и калориите, са рецепта за провал, ако не се включат естествени подобрители на настроението – като магнезий, витамин Б12 и конюгирана линолова киселина (CLA).

Мозъкът се нуждае от храна, ако той гладува заедно с тялото, то не само няма да отслабнете, но и ще сте в лошо настроение през цялото време.

Затова започнете да се храните правилно, за да сте слаби и щастливи.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg