Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Очни проблеми

Слънчевите очила – целогодишен аксесоар

Кристина Пешина 12-01-2012
Очни проблеми : Слънчевите очила – целогодишен аксесоар   - здраве, зрение, катаракта,


Специалните слънчеви очила са задължителен атрибут към екипировката на любителите на зимните спортове. Освен че в планините надморската височина е по-голяма, отражението на лъчите в снега заслепява и уврежда зрението. Ски очилата са с поляризиращи стъкла, които не позволяват отблясъците от снега да ни навредят.

Важно е да се избират очила, които да прилепват плътно към лицето и да предпазват от всички страни окото, подобно на маска.

Дори и да не сте фен на заснежените била, носенето на очила в градска среда също не бива да се пренебрегва. „По-тъмните стъкла са подходящи при слънце и сняг. Ако пък ви се наложи да шофирате в облачно време или мъгла, изберете очила с по-светли стъкла, които осигуряват по-добра видимост и в същото време предпазват очите”, съветва продавач-консултантката.
Малчуганите са едни от най-засегнатите от ултравиолетовите лъчи. Те прекарват повече време навън, а очите им са по-чувствителни.

Затова именно и грижата за зрението на децата е изключително важна, а компромис относно качеството на техните очила е недопустим.
Зимният сезон е времето да се сдобиете с качествени очила на изгодни цени. Намаленията достигат на места до 70 процента. Разбира се, дизайнерите не почиват и предлагат актуални колекции и за тази част от годината. Формите на очилата са добре познати още от лятото. Разликата е в цвета на рамките.

Преобладават сивите и семпли тонове, заместващи типично летните шарени и пъстри. Независимо от диктуващите модни тенденции изборът остава изцяло във ваши ръце. Все пак никой не може да ви забрани да гледате зимата през розови очила.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg