Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Безплодие

Отрицателният тест за бременност може да доведе до развод

Юлия Георгиева 2012-02-02
Безплодие : Отрицателният тест за бременност може да доведе до развод - здраве, безплодие, стерилитет,
Борбата за собствено дете е дълга и тежка както за жената, така и за мъжа.

Когато двама души са свързани чрез любовта, доверието и разбирателството, войната с природата дори да бъде загубена, не успява да разруши семейството.

„Понякога случаите са безнадеждни и трябва да кажем истината на хората – че каузата им е обречена“, коментира д-р Маргарита Монастирска от варненската ин витро клиника "Олимед".
Когато двойката е стабилна, а характерите твърди, тя приема диагнозата като край на дългогодишните мъки и започва да обмисля осиновяване.

Често обаче лекарите виждат разрушителните последици на присъдата – нелечимо безплодие. Отключването на депресии и психози или пък чувството за незавършеност могат да ескалират до отчуждение и дори развод.

В практиката си екипът на клиниката е срещал жени, които приемат поредния неуспешен опит като край на брака им. „Затова семействата и близките на тези двойки трябва да им отдадат необходимата подкрепа. Те не бива да се чувстват неуспели или по-малко ценни“, коментира д-р Монастирска.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg