Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Годишен глобален форум на националните организации GS1

health.bg 2012-02-13
Институции и организации : Годишен глобален форум на националните организации GS1  -
Под мотото „Да постигнем напредък заедно” в Брюксел бе открит Годишният форум на националните организации GS1.

Над 535 представители на 90 национални организации, сред които и GS1 България, в продължение на 3 дни ще обсъждат стратегията на организацията, ще обменят идеи и информация за иновации и най-добри практики.

При откриването на форума Мигел Лопера, президент на Международната асоциация GS1, представи визията на организацията за следващите години. Той подчерта, че ключовата дума е “Растеж” във всички основни направления - търгови, транспорт и логистика, здравеопазване, GDSN и др. Фокусът тази годишна среща е върху дигиталния свят, който няма да замени традиционния пазар, но има и ще има все по-голямо значение.

GS1 България работи активно в тези важни направления. Провежда консултации и дискусии с търговските вериги и техните доставчици; издава специализирани брошури за различните GS1-приложения.

На форума ще участва представител на Световната митническа организация (СМО), която се грижи за класификация на стоките, оценяване, правилата за произход, събирането на митнически приходи, сигурността на веригата за доставки, улесняване на международната търговия, дейности за прилагане на митата и борбата срещу фалшифицирането.

На форума в Брюксел GS1 България участва с 5-членна делегация: Цветан Симеонов, председател на БТПП и председател на Бюрото на Съвет GS1 България; Петър Велев и Надежда Панчева - членове на Бюрото на GS1 България, Христо Содев, изпълнителен секретар на GS1 България и Любомир Гайдаров - експерт.




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg