Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Още 10 неща, които да научите от кучето/котката си

health.bg 28-02-2012
Любопитно : Още 10 неща, които да научите от кучето/котката си - здраве, куче, коте, мъдрост,


Време за разкрасяване

Къпането и миенето на зъбите си имат своите очевидни здравословни ползи, но грижата за външния вид има голямо влияние върху всички аспекти от живота. Добрата лична хигиена е жизненоважна за самочувствието, а спретнатият външен вид помага и за намирането на добра работа.

Езикът на тялото

Кучетата са много добри в разчитането на езика на тялото. Хората обаче не са. Докато повечето от нас разкриват емоциите си чрез различни жестове, мимики и дори промени в гласа, някои хора просто не са добри в разчитането им. Все пак има надежда – разбирането на езика на тялото се развива с течение на времето.

Разтягане
Вземете пример от вашия любимец и се разтягайте от време на време. Това не само ще подобри гъвкавостта на тялото, но и  ще повиши силата и издръжливостта на мускулите. Когато ви се налага да стоите дълго в едно положение (седнали пред компютъра), отделяйте по няколко минутки да се раздвижите и да се разтегнете.

На сянка
Когато разхождате четириногия си приятел в парка, той си намира сенчица като се умори. Последвайте го и вие седнете на някоя сенчеста пейка, особено в часовете между 10 и 4, когато слънцето е най-силно. Дерматолозите напомнят да не забравяте слънцезащитното мляко и в градски условия.

Придържайте се към някакъв график
Животните обичат последователността на рутината – те не различават работните от почивните дни. Това важи и за вътрешния часовник на човека. Хората спят по-добре, ако стават и си лягат по едно и също време всеки ден (независимо дали е вторник или неделя). Придържането към определен график – къпане, обличане, хранене, подобрява качеството на съня.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg