Здравето от А до Я - Хранене и диети
Зехтинът и апетитътhealth.bg 2012-10-02
![]() При лабораторните изследвания с олеинова киселина, която влиза в състава на зехтина, е установено, че под въздействието на храносмилателните ферменти тя се преобразува в олейлетаноламид – вещество, което играе роля при формирането на чувството за ситост. Учените са установили, че под въздействието на олеиновата киселина се поема по-малко храна. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |