Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Хранене и диети

4 неща, които трябва да изхвърлите от менюто си

health.bg 04-01-2013
Хранене и  диети  : 4 неща, които трябва да изхвърлите от менюто си - здраве, диета, калории, мазнини,
Независимо дали сте от типа хора, които спазват диети, или просто искате да придобиете навик да се храните правилно, има определени храни, които не трябва да докосвате.

Газирани напитки
Всичките разновидности на газираните напитки са пълни с празни калории, увеличават риска от диабет, сърдечни проблеми, хипертония и затлъстяване. И ако това не са добри причини да се откажете от газираното?!

Бял хляб
Консумацията на бял хляб също застрашава теглото, не доставя на организма необходимите вещества, както пълнозърнестите видове, и не е полезен за стомаха.

Пълномаслени млечни продукти
Млечните продукти са важни за здравето на човека, но пълномаслените са пълни с мазнини и холестерол, които са вредни за сърцето и талията. Избирайте нискомаслени разновидности.

Джънк фуд
Хапването на крак у нас е на изключителна почит, особено сред хората, които имат забързано ежедневие. Калориите, мазнините, консервантите, Е-тата... – това са само част от вредните елементи, които вкарвате в организма си с всеки бургер, пържено крилце или дюнер.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg