Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Сексуално здраве

Ягоди, сусам и бадеми за по-добро...

health.bg 26-02-2013
Сексуално здраве   : Ягоди, сусам и бадеми за по-добро...  - здраве, секс, либидо, тестостерон,
... либидо. Необходимо е повече от няколко свещи и романтична музика, за да имате пълноценен сексуален живот. Всичко е от значение, дори какво сте хапвали на обяд.

Ето три примера за храни, които подобряват либидото:

Ще го кажем направо – ягодите са секси. Ето защо. Добрата циркулация е важна за сексуалната функция и при двата пола. Ягодите са богати на антиоксиданти, които са полезни за сърцето и артериите. Те съдържат още витамин С, който е свързан с по-високи нива на сперматозоидите. Потопени в черен шоколад активират либидото.

Цинкът е полезен за сексуалното здраве (подпомага производството на тестостерон и сперма).най-добрият източник на този елемент са стридите, но да си кажем направо – колко често ви се случва да хапвате стриди? Затова ето друг източник – сусамът.

Мъничките семенца вървят почти със всяко ястие. Наслаждавайте им се с идеята, че ще подобрят представянето ви в спалнята.

Бадемите са последни в този списък, но в никакъв случай не и по важност. Този вид ядки съдържа цинк, селен, витамин Е и др., които участват в сексуалното здраве и репродуктивни процеси.

Селенът помага при безплодие, а в комбинация с витамин Е, помага и на сърцето. Вече говорихме за цинка – подобрява производството на мъжки полови хормони и повишава либидото. Доброто кръвообращение е важно за половите органи и затова трябва да избирате добрите мазнини (като омега 3). Забравете за пържените картофки, ако искате хубав секс.

 бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg