Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Сексът управлява здравето

health.bg 2013-04-29
Любопитно : Сексът управлява здравето - секс, здраве, кожа, инсулт, въздействие, credoweb.bg
Редовният секс прави хората здрави, красиви и слаби.

Учени достигнаха до нови постижения, анализирайки въздействието на редовния секс върху човешкото здраве. Експертите установили, че определен брой сексуални контакти седмично могат да въздействат върху различни физиологични процеси в организма.

Правенето на любов веднъж седмично отключва процеса на физическа загуба на тегло. Сексът, практикуван два пъти седмично, има лечебен ефект върху имунната система и помага на тялото да се бори с грип и настинки. Физическата интимност три пъти седмично намалява риска от инсулт.

Сексуалните упражнения четири пъти седмично правят кожата особено гладка и красива, благодарение на повишено отделяне на хормон на растежа и неговата възстановителна функция. Освен това той намалява и количеството на „излишни” подкожни мазнини.

Секс от 5 до 7 пъти в седмицата засилва притока на кръв в мозъка, което допринася за по-бърза мисъл, стимулира креативността, повишава жизнения тонус и намалява нивото на стреса (благодарение на постоянното „презареждане” с еднорфини).
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg