Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Мъж живял години с 10-сантиметров молив в главата

health.bg 2013-05-29
Любопитно : Мъж живял години с 10-сантиметров молив в главата - операция, хирург, хрема, болки в главата, credoweb.bg
Той страдал от нарушено зрение на дясното око, години наред имал болки в главата и хрема.

Мъж, който е родом от Афганистан, няколко години живял с 10-сантиметров молив в главата си, без да си дава сметка за това, съобщи ИТАР- ТАСС.

В края на краищата германски лекари открили молива и го извадили по хирургичен път. Тази необичайна история бе разказана от германски хирург на провеждащия се в Есен ежегоден конгрес на Германското дружество по лицево-челюстна хирургия.

24-годишният пациент страдал от нарушено зрение на дясното око, а освен това години наред имал болки в главата и хрема, без да е наясно какви са причините за появата им.

Като ползвали компютърна томография, хирурзи в клиника в Аахен открили молива, който е проникнал в гърлото, след като минал през синусите.

Младият мъж си спомнил, че в ученическите си години паднал и от носа му започнала да тече кръв. По всичко изглежда, че именно тогава в главата му попаднал моливът, след като минал през носната кухина.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg