Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравна политика

От печата: Здравната каса - виновна за дълговете на ВМА

health.bg 2013-05-29
Здравна политика : От печата: Здравната каса - виновна за дълговете на ВМА - здравна каса, НЗОК, Военномедицинската академия, дългове, credoweb.bg
Военната болница е най-големият длъжник сред лечебните заведения.

Касата се оказа виновна за дълговете на Военна болница, отбелязва в заглавие в. „Сега”.

Фактът, че Военномедицинската академия лекува и редови граждани и в същото време има неизяснени взаимоотношения със здравната каса, е причина тя да е най-големият длъжник сред лечебните заведения, отбелязва военният министър Тодор Тагарев, цитиран от изданието. Той призна вчера, че няма актуални данни за дълга на болницата, която се издържа от бюджета на министерството, но е стигал и до 89 млн. лв. просрочия. За сравнение към 1 март 176 държавни и общински болници имаха просрочени дългове общо от 86.886 млн. лв. ВМА получава пари от касата по клинични пътеки за всички осигурени пациенти, включително и за военните.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg