Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

От пресата: И здравната каса с ново ръководство

health.bg 2013-05-31
Институции и организации : От пресата: И здравната каса с ново ръководство - НЗОК, здравна каса, д-р Емил Райнов, д-р Румяна Тодорова
За поста има двама фаворити.

Още идната седмица здравната каса вероятно ще има нов директор, пише в.„Преса”.

„За стола на недолюбвания от лекарското съсловие д-р Пламен Цеков има двама фаворити. Това са д-р Емил Райнов и д-р Румяна Тодорова. И двамата вече са управлявали НЗОК, а д-р Райнов беше и министър на здравеопазването. В момента е депутат от Коалиция за България.

Сестрата на евродепутата Илияна Йотова д-р Румяна Тодорова е сочена като най-добрият управител на касата в годините на прехода. Харесват я и в Лекарския съюз, и шефовете на болници, и пациентските организации. Специалистката по кожни и венерически болести е преминала обучителни курсове по здравен мениджмънт в Австрия и Европейския мениджмънт център. От февруари 2004 г. работи в системата на здравната каса, а от 2006 г. до ноември 2011 г. я оглавява”, отбелязва всекидневникът.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg