Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Остеопороза

Кампания за определяне риска от остеопороза започва в Ловеч

health.bg 2013-05-31
Остеопороза : Кампания за определяне риска от остеопороза започва в Ловеч - остеопороза, кости, костна плътност, скелет, credoweb.bg
Цената на измерването на костната плътност е 10 лв.

Прегледи за определяне на риска от остеопороза започват в Ловеч. Те са организирани от асоциация „Жени без остеопороза” и Районната здравна инспекция, като целта е превенция и ранна диагностика на заболяването.

Цената на измерването на костната плътност е 10 лева. Случаите с рискови фактори за развитие на остеопороза ще бъдат насочвани към центровете и специализираните кабинети в района.

Остеопорозата е болест, при която плътността и качеството на костта се влошават, което води до намаляване на здравината на скелета и повишаване на риска от фрактури, особено в областта на гръбначния стълб, бедрото и китката.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg