Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Очни проблеми

Безплатни очни прегледи в София

health.bg 2013-06-19
Очни проблеми : Безплатни очни прегледи в София - глаукома, катаракта, вътрешно перде, Александовска, очи,
Всеки може да се прегледа за глаукома и катаракта в "Александровска" без заплащане и направление

Безплатни прегледи за глаукома и катаракта (вътрешно перде) ще се извършват от 20 юни до 19 юли в Университетската болница „Александровска” в София.

Специалисти ще приемат всеки делник от 8:00 до 14:30 часа в глаукомния кабинет на Клиниката по очни болести без направление и без заплащане. Необходимо е обаче предварително записване на тел. 02/9230 583, уточниха от лечебното заведение.

Глаукомата е социално значимо заболяване, което води до тежка инвалидизация на пациентите и често до трайна загуба на зрението. Силно редуцираният брой направления за преглед при специалист (направление №3) ограничава възможността на пациентите за превенция, ранна диагностика и адекватно лечение на заболяването, посочват от болницата.

Глаукомното отделение на Клиниката по очни болести на „Александровска” е най-старото в страната. То обаче е едно от най-модерно оборудваните, където висококвалифицирани специалисти извършват съвременна диагностика, проследяване на прогресията, консервативно, лазерно и хирургично лечение на различните видове глаукома.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg