Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравна политика

Спасиха 66-годишен с остър инсулт в „Св.Екатерина”

Лиляна Филипова 2013-07-31
Здравна политика : Спасиха 66-годишен с остър инсулт в „Св.Екатерина” - исхемичен инсулт, Св. Екатерина, 66-годишен, сътрудничество с ИСУЛ
След сложна операция е изписан стабилен на третия ден

Мъж с тежък мозъчен инсулт бе успешно опериран в болница „Св. Екатерина”, съобщиха от здравното заведение. На 23 юли П.Ц. бил приет в критично състояние с тежък мозъчен инсулт след прекарани преди време други нарушения на мозъчното кръвообращение.По време на операцията била открита и отстранена тежка атросклеротична плака на дясната сънна артерия, като едновременно били отстраниха и прилежащите пресни пристанни тромби, които са причинявали периодични нарушения в мозъчното  кръвообращение.

На третият ден в стабилизирано общо и локално състояние болният е изписан от клиниката и насочен за наблюдение от невролозите, запознати със заболяването му в МБАЛ „Царица Иоанна“ (ИСУЛ).

„Св.Екатерина“ преди няколко години преоцени подхода си при спешните исхемични неврологични състояния и острите исхемични нарушения на мозъчното кръвообръщение и вече провежда спешно оперативно лечение на тези пациенти, напомнят от здравното заведение. Вече се работи в тясно сътрудничество с клиниката по неврология на ИСУЛ,където тези болни се диагностицират успешно и се насочват за спешно оперативно лечение в „Св.Екатерина“.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg