Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравна политика

От печата: Приемат с тройки лекари в Пловдив

health.bg 2013-08-14
Здравна политика : От печата: Приемат с тройки лекари в Пловдив - кандидат-студенти, лекари, приемни изпити, медицина, Пловдив, МУ
Кандидатите държат тежки изпити по биология и химия

За поредна година балът в Медицинския университет в Пловдив е драстично нисък, информира в. „Стандарт”.

Момчета с тройки са успели да се класират за приема в един от най-престижните висши учебни заведения в страната. Причината е сривът на бала наполовина заради тежките изпити по биология и химия, които държат кандидатите. Така с една тройка кандидат-медици се записват най-спокойно за студенти. Това важи обаче само за момчетата.

Момичета с две петици не могат да влязат дори на трето класиране, докато балът за момчетата за стоматология например е с 16 единици по-нисък от максималния. При медицината най-ниският е 26,90, което пак е малко в сравнение с предишни години, допълва изданието.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg