Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Шефът на монтанската болница стана световен шампион по ориентиране

health.bg 2013-08-28
Любопитно : Шефът на монтанската болница стана световен шампион по ориентиране - д-р Цветан Тодоров, Монтана, болница, спортно ориентиране, световен шампион
Медикът заел първо място сред над 3000 състезатели

Изпълнителният директор на Многопрофилната болница за активно лечение в Монтана д-р Цветан Тодоров спечели световна титла в спортното ориентиране, съобщава в. 24 часа. 46-годишният рентгенолог е взел участие в световното първенство по ориентиране в италианския град Сестриере, в което тази година са се включили над 3000 състезатели. Докторът от Монтана се класирал пръв в дисциплината спринт на 3 км, където се конкурирал със 130 спортисти.

Само секунди лишили медика от медал и на дистанцията от 8,1 км, където заел четвърто място, а в крайното класиране е шести. Той е състезател на варненския клуб „Бегун" и е носител на десетки титли от състезания у нас и зад граница, допълва вестникът.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg