Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравна политика

Здравната каса с нови лимити за болниците

health.bg 2013-09-03
Здравна политика : Здравната каса с нови лимити за болниците - здравна каса, НЗОК, рак, онколекарства, бюджет, д-р Таня Андреева, болници, пари
Новите стойности ще се изготвят на база на оставащия бюджетен ресурс на касата

Нови разчети на парите за болниците ще изготви здравната каса. Те ще са за последните три месеца на годината. Решението е взето от Надзорния съвет на осигурителния фонд, съобщава в. „Стандарт”.

Новите стойности ще се изготвят на база на оставащия бюджетен ресурс на касата. Освен това ще се прехвърлят още 3 млн. лв. за онколекарства. Парите ще се пренасочат от средствата за диспансерно наблюдение на болните от рак. Това се налага заради превишаването на плануваните разходи за тези медикаменти, изтъква всекидневникът.

Надзорният съвет на касата иска и среща със здравния министър д-р Таня Андреева. Целта е да се види откъде ще се намерят пари за болниците и лекарствата до края на годината. Дупката, която се очертава, е около 108 млн. лв.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg