Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Спрени са от продажба опасни бебешки стоки

health.bg 2013-09-05
Институции и организации : Спрени са от продажба опасни бебешки стоки - бебе, опасни стоки, КЗП
Те не отговарят на условията за безопасност

Комисията за защита на потребителите забрани продажбата на опасни бебешки стоки. Спрени са вани със стойки от Турция марка „Sevi Bebe” и детски комплект маса с чадър и сгъваеми столчета от неизвестна марка и с китайски произход.

Сгъваемите столчета от комплекта имат метални крачета, които при сгъване на столчето крият риск от прищипване на пръстите на детето. Детската масичка пък е с нестабилни крака и образува наклон от 40 градуса, при който лесно се преобръща.

При анализите е установено, че на опасната вана стойката е конструирана така, че не може да издържи тежестта на детето. Също така материалът, от който е изработена ваната, не е достатъчно здрав и не отговоря на изпитванията при удар. Липсват и пиктограми за безопасна употреба.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg