Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравна политика

От печата: Спасяват болница с 1 млн. лв.

health.bg 2013-09-09
Здравна политика : От печата: Спасяват болница с 1 млн. лв. - Велико Търново, Специализирана болница за белодробни заболявания, дългове
Дълговете на Специализираната болница за белодробни заболявания във Велико Търново възлизат на 800 000 лв

Специализираната болница за белодробни заболявания във Велико Търново ще бъде спасена от финансов колапс с банков заем от близо 1 млн. лева. С тях ще бъдат покрити задълженията към персонал и доставчици на лекарства и консумативи, съобщава в. „Труд”.

Дълговете на здравното заведение възлизат на 800 000 лв. Остатъкът от парите пък ще бъде вложен в обновяване на базата и в нови медицински уреди, за да може болницата да привлича пациенти и от съседните области.

Здравното  заведение продължава да трупа загуби и за първото полугодие на тази година финансовите резултати са отрицателни. Лечебницата е затънала със 109 000 лв., посочва вестникът.

Общинските съветници решиха да удължат процедурата по избор на постоянен управител на закъсалото здравното заведение, след като никой не се ангажира с явяване на конкурс за поста през последните 4 месеца.
Обявена бе нова процедура за избор на болничен шеф, като кандидатите имат 15-дневен срок, в който да подадат документите си.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg