Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Трансплантациите и донорството - акцент на конгрес за лекари от Югоизточна Европа

health.bg 2013-09-10
Институции и организации : Трансплантациите и донорството - акцент на конгрес за лекари от Югоизточна Европа - трансплантации, донорство, д-р Андрей Кехайов, Югоизточноевропейския медицински форум
Форумът ще се проведе от 11 до 15 септември в Словения

Трансплантациите и донорството ще са основна тема по време на четвъртия конгрес на лекари от Югоизточна Европа, каза д-р Андрей Кехайов, председател на Югоизточноевропейския медицински форум, цитиран от БТА.

Докладите за трансплантациите ще са 25 от общо 37, уточни д-р Кехайов. Форумът ще бъде от 11 до 15 септември в Словения. В него ще участват медици от 20 държави, като българските лекари ще бъдат близо 200.

Другите теми, които специалистите ще дискутират, са кардиология, онкология, диабет. Предвидена е и дискусия за качеството и финансирането на здравеопазването в различните държави.

Делегатите ще подпишат общи документи, които ще бъдат изпратени до различни европейски институции, каза още д-р Кехайов.
 
 

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg