Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Университетската болница в Плевен с ново оборудване

CredoWeb 2013-09-12
Институции и организации : Университетската болница в Плевен с ново оборудване - дарение, УМБАЛ - Плевен, „Д-р Георги Странски”, Дания, датска организация
Реанимационни легла, инвалидни колички и други помощни средства са пристигнали под формата на дарение от Дания

Плевенската УМБАЛ „Д-р Георги Странски” се сдоби с ново оборудване, дарено от датска организация. То включва 20 електрически реанимационни легла, 6 детски легла с подвижен механизъм, 28 дунапренови дюшеци, 4 детски дървени легла, 4 легла за новородени, 13 инвалидни колички, стол за баня, проходилки, калъфки и бастуни. Размерът на помощта е значителен, тъй като само едно реанимационно легло струва над 20 000 лева, уточняват от лечебното заведение.

Оборудването е разпределено между Клиниката по ортопедия и травматология, Клиниката по педиатрия, Първо и Трето отделение на Клиниката по анестезиология и интензивно лечение, Отделението по неонатология, Клиниката по ушни, носни и гърлени болести и няколко други звена. Дарението ще подобри условията в болницата и ще допринесе за по-бързото възстановяване на пациентите, категорични са специалистите от УМБАЛ - Плевен. 





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg