Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравна политика

От печата: Лечебницата - на час път от дома

health.bg 2013-09-23
Здравна политика : От печата: Лечебницата - на час път от дома - болници, здравеопазване, Пламен Орешарски, спешна помощ, отдалечени райони
Пламен Орешарски на среща с кметове от Великотърновско

Болницата трябва да бъде най-много на час път от пациента, ако в населеното място няма клиника. Това е заявил премиерът Пламен Орешарски на среща с кметовете от Великотърновско. На нея управниците поставиха остри въпроси за здравните заведения в малките общини, информира в. „Стандарт”.

От публикацията става ясно, че кметът на Елена Дилян Млъзев е поискал съдействие да се спаси болницата в балканското градче. Министър-председателят е обещал проблемът да бъде обсъден.

„Ще се работи по въпроса отдалечените населени места да разчитат на лекари от Спешна помощ”, е казал министър-председателят. И е подчертал, че това засега е само идея, която предстои да бъде обсъдена със здравното министерство. „За целта медиците ще трябва да бъдат допълнително подсигурени, за да могат да извършват поне базови услуги в здравеопазването”, е коментирал още премиерът.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg