Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Хранене и диети

Съвременните мъже пият рекордни количества витамини

health.bg 2013-09-26
Хранене и  диети  : Съвременните мъже пият рекордни количества витамини - витамини, минерали, мъже, здраве, имунитет, витамин D, памет
В днешно време представителите на силния пол следят повече за здравето

Рекордни количества витамини и минерали пият съвременните мъже - те са предпочитани от 38 % от представителите на силния пол, установи изследване на аналитиците на компанията Mintel, цитирано от в. „Дейли мейл”.

Миналата година благодарение на мъжете продажбите на витамини и минерални добавки са нараснали с 25 на сто. Причината е, че в днешно време представителите на силния пол следят повече за здравето и външния си вид.

Най-много мъжете пият витамин A, D, а също цинк и магнезий, които им помагат да подобрят паметта си, състоянието на костите и простатата си. 27% от мъжете признават, че витамините и добавките са важни за подобряване на външния вид. Всеки пети ги пие през годината. Обикновено това става, когато здравословното състояние на мъжа се влоши.

13% от мъжете приемат масло от черен дроб на треска, 15% - витамин D, а 14% - рибено масло или омега-3. 56% от мъжете така се стремят да укрепят имунната си система, 40% да съхранят здравината на костите си, 24% - да се заредят с допълнителна
енергия. 14% приемат витамини, защото се страхуват от остаряване, 22% - за да подобрят работата на мозъка и паметта си.

Като цяло 42% от възрастните редовно приемат витамини и минерални добавки за укрепване на здравето си, информира БТА.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg