Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Пациентска организация ще дари принтери на НЗОК

health.bg 2013-09-27
Институции и организации : Пациентска организация ще дари принтери на НЗОК  - Български пациентски форум, дарение, НЗОК, здравна каса, принтери, забавени протоколи,
Заради забавяне на протоколите за скъпоструващо лечение

Федерация „Български пациентски форум” ще остави дарение от 28 принтера на Националната здравноосигурителна каса, съобщават от организацията.
 
Причината за дарението е, че федерацията е получила многобройни сигнали от пациенти от цялата страна, че при подаване на протоколите за скъпоструващо лечение се налага да обикалят и ксерокопират документите си, защото Регионалните  здравноосигурителни каси имат проблеми с копирните си устройства.

На 1-2 юни т.г. на среща в Пампорово федерацията е уведомила НЗОК за забавяне на протоколите за скъпоструващото лечение. На организирана кръглата маса е станало ясно, че проблемът е в принтерите по места. Институциите потвърдили ситуацията, което провокирало пациентската организация да предприе кампания за набиране на средства и за купуване на 28 принтера.

От август Федерация „Български пациентски форум” води разговори с НЗОК за среща, на която да бъдат дарени принтерите. Ответна реакция досега не е получена.

По тази причина днес в 11:00 часа принтерите ще бъдат оставени на стълбите пред сградата на НЗОК.
 

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg