Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

От печата: Край на измамите с изследванията

health.bg 2013-10-14
Институции и организации : От печата: Край на измамите с изследванията - БЛС, изследвания, рамков договор 2014 г., здравна каса,
БЛС насроява за промяна, която да залегне в новия рамков договор.

Болниците да нямат право да пращат пациентите си за допълнителни изследвания при специалист. Това условие да залегне в новия рамков договор за 2014 г. със здравната каса, настоява Българският лекарски съюз, информира в. „Стандарт”.

Промяната се предлага, за да се спре препращането на пациенти в болница, по кабинетите на джипита и специалистите за изследвания, които се плащат от НЗОК на клиниките. Така или хората ги плащат допълнително, или искат направление от джипито. И тогава касата дава пари два пъти за една и съща дейност, допълва изданието.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg